HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

BL sorsolás: reakció

2008.03.14. 22:33 peter135

Megkaptuk a Poolt. Ennek rohadtul nem tudok örülni, mivel így 8 napon belül HÁROMSZOR játszunk majd ellenük. Ez majd kb rányomja a bélyegét a meccsekre is, hiszen valószínűleg nem sok újat tud majd mutatni egymásnak a két csapat, mondjuk a 3. meccsen.
Ráadásul iszonyat kemény az Április még e nélkül is.
Hiszen most március végén játszunk a Chelseaval és a Boltonnal idegenben. Majd jön a Pool elleni BL meccs, a bajnoki, és a visszavágó.
A visszavágó után 3 nappal meg már az Old Traffordon játszunk a Manchester United ellen.
Nagyon fasza mondhatom. Már tudom azt is, hogy utálni fogom az összes mérkőzés, minden eggyes átkozott percét, hiszen rettegni fogok hogy valami olyan történik majd ami miatt elszállhat az egész szezonunk.
Az amúgy eléggé gyenge idegrendszeremnek nagyon nem hiányzott egy ilyen húzós hónap.
Valószínűleg gyógyszereken fogok élni, és a nyugtató rabja leszek, talán azzal majd át bírom vészelni ezt az időszakot.
Esetleg el kéne kezdenem füvezni! Legalább a meccsek után nem igazán zavar majd, ha számunkra kedvezőtlen eredmény születik.
Ha legyűrnénk a Poolt akkor a Fener-Chelsea párharc győztesével játszunk majd.
Valljuk be a törököknek nincs esélye, úgyhogy én már bőcen arra készülök hogy az orosz negyedbe megyünk majd játszani.
A Roma megkapta a MU-t, itt meglepetést szimatolok, de ha reálisan gondolkodunk akkor a tehenesek simán továbbmennek.
A Schalke-Barca párharc egyértelmű, simán továbbmennek a katalánok.
Ha most kéne döntőt tippelnem akkor Arsenal-MU párharcot jósolnék, de kitudja mi történik még addig...

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr86381487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.03.14. 23:24:01

Nekünk van a legnehezebb sorsolásunk, de sebaj. Innen szép a győzelem :D

AZW · http://korunklegszebbfocija.blog.hu 2008.03.15. 00:59:32

szerintem a Poolt itthon kéne jol megverni,mert idegenben nagyon nehéz lesz, meglesz a továbbjutás,nehezen de meglesz!

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.03.15. 10:49:10

Én még a kiesést is el tudnám fogadni, persze csak akkor ha az Old Traffordi kirándulás után vezetnénk a tabellát.

weareunited · http://unitedview.freeblog.hu 2008.03.17. 22:15:15

Hadd mondjak valamit, amivel legfeljebb nem értetek egyet majd. Szerintem baromi jól jártatok a Poollal, pont emiatt a 3 meccs miatt. Nyilvánvaló ugyanis, hogy fel fogják adni a bajnokit, mivel ott nekik már nincs tét. Csak akkor nem adják fel, ha az első meccsen eldőlne a BL-párharc, de ez azért kizárt. Szóval lesz egy könnyű 3 pont a PL-ben, pont azon a bajnokin, ami amúgy egy nehezebbnek ígérkező meccs lenne. És azért ismerjük a két csapat erejét, jobbak vagytok. Szerintem továbbjuttok és a bajnokin is meglesz a 3 pont.
Ja, és a slusszpoén: "A visszavágó után 3 nappal meg már az Old Traffordon játszunk a Manchester United ellen." Na, az nekünk lesz 3 nap, nektek 4... szóval még ez is :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.03.18. 21:08:10

Lehet hogy egy külsősnek tényleg bíromi jónak tűnik ez a sorsolás, már ha lehet egy United drukkert külsösnek nevezni ugyebár:)
Rám igazából jellemző hogy néha túlságosan is borúlátóan látom a dolgokat, és azért ha a Pool beáll védekezni (az utóbbi időben ez a fajta futball jellemző rájuk) akkor elég nehéz feltörni. Valószínűleg mindkét Emirates beli meccsen ezt a fegyvert fogják elővenni, és persze a kontrákat.
Főleg attól félek hogy fizikálisan terheli majd le túlságosan ez a három meccse. A jó erőnlét pedig egy Old Traffordi meccshez elengedhetetlen.

weareunited · http://unitedview.freeblog.hu 2008.03.19. 23:49:05

Nem azt mondom, hogy baromi jó, de ott van benne az esélyetek. Ráadásul most játszott 4-4-et a Chelsea, ami a hétvége előtt nektek nem rossz (annál is inkább, mert így nem értek be benneteket), szóval ha már erőnlét, hát ez nyilván vett ki belőlük is. Mindegy, meglátjuk, csak én is hasonló vagyok, azért vettem észre a ti esélyeteket ebben - ami ugye nekünk rossz :) De abban abszolút igazad van, hogy a szezon előtt nem hitte volna senki, hogy az Arsenal itt fog tartani, és lehet, hogy bajnok lesz.
süti beállítások módosítása