HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Ezt kéne tenni...

2008.03.25. 21:46 peter135

Mint tudjuk már csak a csoda segítene a csapaton az idei szezonban.
Hogy mi a gond? Az hogy kifulladt mindenki. Hleb és Fabregas árnéyka önmagának. Adebayor elfelejtett gólt lőni, Gallas formánkívül, van Persie akinek a frissesége kéne pdig még nem rázódott vissza a játékba.
Valamint nem lövünk gólt akcióból. A Chelsea ellen egy szöglet után szerzett vezetést Sagna, a Boro ellen pedig Kolo szintén hasonló helyzetből szerzett gólt.
A felálláson, a taktikán nem lehet változtatni, mert egyszerűen nincs hozzá elég ember.
Nincs igazi szélsőnk. Rózsi eredetileg középső középpályás, akárcska Hleb, bár mindketten ügyesen mozognak egy sorral kintebb is ez tény. Rózsi ráadásul krónikusan sérült.
Eboue védő, már nyáron sem értettem mit akar Wenger vele a középpályán. Ahelyett hogy igazolt volna egy vérbeli szélsőt, megvette Eboue helyére Sagnat, aki kétségtelenül bevált és secc perc megkedveltem Mr.Spagettifejet, de ez is amolyan kényszermegoldásnak tűnt.
Nyáron tehát feltétlenül szükség lesz egy olyan szélsőre, aki gólerős és lehetőleg mindkét oldalon hasonló színvonalon tud játszani.
Néztem ma az Arsenal TV-ben a 2003-as Birmingham elleni bajnokit. Furcsa volt látni a csapatot úgy, hogy a csatárok a helyzeteik nagy százalékát kihasználták és kéepsek voltak gólpasszokat adni a középpályásoknak akik nem féltek előremenni és távolról lőni.
Csatár is kell bizony.
Egyszerűen nem támaszkodhatunk két emberre. Adebayorra és Robinra. Ade mint látjuk nem bírja végig. Robin pedig a következő szezonban is smeg fog sérülni. Edura ugyebár nem számíthatunk teljes mértékben. Bendtner pedig lehet akármilyen tehetséged, sosem lesz elég jó a kezdőcsapathoz.
Ez a csatár lehetőleg legyen gyprs, technikás és lehetőleg a helyzeteinek nagyobb részét használja ki, mint ahány részét kihagyja.
Igazából az lenne a legjobb ha Pires és Henry játszana itt mint mindig, dehát ez ugye nem kivitelezhető...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr43396646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baing '88 · http://emiratesgunners.blogspot.com/ 2008.03.25. 22:59:23

ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt.
Az a mégszomorubb hogy lesznek távozok is,de cáfolj meg!rRemélem nem igazak a pletykák Hleb,Flamini stb.Én megértelek,csak te nemértesz meg engem :D )
süti beállítások módosítása