HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)

2008.03.29. 21:28 peter135

Micsoda meccs basszameg. Az összes fogyiguru lemondhat, itt az új módszer!
Vetítsék le ezt a meccset, én fogytam 3 kilót.


Tipikus Arsenal meccs, hiszen mezőnyfölényben voltunk, veszélyesebben játszottunk és mégis a Bolton szerzett vezetést az első kapurakövésükből(fejesükből).
Szánalmas csapat a Bolton. 4 meccsel ezelőt rúgtak gólt utoljára, és persze hogy ellenünk kellet újra betalálniuk. Arsenali balszerencse.
Diabyt egy csúnya belépő után ráadásul ki is állították teljesen jogosan.
Megvoltak a lehetőségeink az egyenlítésre, Toure két emberen is megpattanó lövése Gallasról ment mellé pár centivel. Aztán a Bolton egy védelmi töketlenség után szerzett mégegy gólt. Persze hogy Gallasról pattant be. Arsenali balszerencse...
A félidőben úgy gondoltam hogy ennek nincs értelme, semmi értelme kitenni magam annak borzalmas érzésnek amit átéltem már sokszor, főleg az utóbbi meccseken. Sőt, akkor úgy tűnt semmi értelme egyáltalán megnézni a hátralévő bajnoki meccseket is.
De amilyen őrült és mazochista vagyok leültem megnézni a második félidőt is. Azt kaptam amire számítottam. A Bolton elkezdett nagyképűen futballozni, és csak az volt a kérdés hogy mikor kapjuk a harmadikat. Aztán valahogy kikapartunk egy szögletet, és Gallas szépített. Gallas, aki oly sokszor húzott már ki minket a szarból ebben a szezonban, de ekkor még a pontszerzéstől is milyen messze voltunk.
Wenger viszont megérezte hogy itt még van keresnivalónk és beküldte Adebayort, és Walcottot, Senderos és Bendtner helyére. Nick egyébként is pocsék volt. Volt ugyan pár jó lövése, de jobban jártunk volna ha néha passzol is. Nincs helye a kezdőcsapatban, nem elég jó hozzá(egyenlőre). A két csere viszont nagyon felpörgette a játékot. Egyszercsak lekontráztuk a Boltont egy nagyszerű támadással amely végén Hleb büntetőt harcolt ki.
Az tizenegyest van Persie végezte el nagy magabiztosságal. Ne feledjük 10 emberrel játszottunk! Aztán már át is vettük a játék irányításást. A Bolton megzuhant, kifáradtak, nem bírták tovább és sorra dolgoztuk ki a lehetőségeket. A győztes találatot végül egy Fabregas lövés után értük el, ami megpattant két védőn is míg végül a hálóban kötött ki. A végére még beállt Hoyte részben időhúzás, részben pedig a védelem megszilárdításásnak érdekében.
Ezzel a verségével a Bolton nagyon közel került a kieséshez. Remélem hogy jövőre már nem kell a hentes Campot és a nagyképű Diufot az első osztályban látnunk. A Chempionshipbe valók ezek!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr76402528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baing '88 · http://emiratesgunners.blogspot.com/ 2008.03.30. 16:29:10

ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt!
süti beállítások módosítása