HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Szeretünk Gilberto!

2008.01.11. 18:52 peter135

Hogy miért? Hát ezért:

„Ez az, amit észben kell tartanom; visszatérni a csapatba és remélni, hogy ezt olyan hamar meg tudom valósítani, amilyen hamar csak lehetséges” – mondta Gilberto, akinek még több mint egy év hátravan a szerződéséből.

„De tudom, hogy a csapat remekül játszik és vannak srácok a posztomon, különösen Mathieu.”

„Végzem a munkámat, ahogy a Tottenham ellen is tettem, ami egy remek lehetőség volt számomra, hogy megmutassam alkalmas vagyok a csapatba való visszatérésre.”

„Jelenleg nem gondolok a távozásra és harcolok a helyemért.”

Áhh, imádom ezt a hozzáállást. Kár, hogy már nincs sok esélye nálunk. Mikor idén játszott egyszerűen nem volt meggyőző. Flamster pedig csúcsformában van. De egy ilyen szimpatikus nyilatkozattal kiérdemelte hogy ha a kezdőben nem is, de a bejegyzés címében szerepelhessen.

Diarrát meg már vinné a Newcastle a Lyon és a Monaco is. De hoppá! Lassana válogatós! Ő élklubban akar játszani. Angliában akar játszani, és állandóan akar játszani. Hát normális ez?

Sendi felépült, hurráááá( mindenki döntse el magában örül-e). Djourou sérült. RvP is hiányzó. Ennyit a sérültekről.

Wenger viszont nem akar megválni tőle, sőt azt is megcáfolta hogy esetleges távozás miatt nem szerepelt az utóbbi két meccsen. A mester betegséggel indokolta a hiányzást.

20:00-kor pedig ifjusági FA kupa melyben a Burnleyvel mérkőzünk. Tehát a felnőttek után a tarcsik is bizonyíthatnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr54293772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása