HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Fever Pitch+Wenger+Miguel.

2008.03.10. 21:55 peter135

A tegnapi napon közvetlenül a Wigan elleni meccs után volt szerencsém végre magyar felirattal is megnézni a kedvenc könyvem filmadaptációját.
Ez a könyv nem más mint Nick Hornby Fociláz című remekműve, amit ki is nevezhetnénk az Arsenal bibliájának.
1997-ben készült ebből egy film aminek a forgatókönyvét maga Hornby írta, úgyhogy már rossz film nem lehet.
Már láttam pár hónapja, akkor még angol felirattal, és mivel még nem vágom annyira a nyelvet, így csak a lényeget értettem meg, ami persze a könyv elolvasása után nem volt nehéz ( figyelem, aki rávetemedik arre hogy megnézi a filmet az előtte mindenképpen olvassa el a könyvet, máskülömben sok poénról lemaradhat). Most viszont végre megszereztem a filmhez a magyar feliratot és tessék, mindent megértettem belőle, és ki merem jelenteni hogy benne van a top3 legjobb filmben az én személyes kis listámon. Persze a könyvet nem múlhatja felül, teljesen visszaadni nem is lehet magát a remekművet, ráadásul kellet még hozzá egy kis körítés is.
Szóval aki még nem olvasta el a könyvet vagy nem látta a filmet (urambocsáss mindkettő) az sürgősen pótolja be, mert nem tudja miről marad le.

-Arsene Wenger erősen kritizálta a JJB stadion gyepét a meccs utáni nyilatkozatában, és hát jogosan, de a rossz teljesítményt semmiképp nem lehet erre fogni.

"Koncentráltunk, és próbáltunk alkalmazkodni, tudtuk, nem lesz jó minőségű a talaj, ami hátrány. Ha adok Önöknek egy biciklit, melyen csupán egy pedál van, logikus, hogy nem tudnak vele olyan gyorsan tekerni, mintha két pedállal rendelkezne, még akkor sem, ha teljes erejükből koncentrálnak.”

„Nem hinném, hogy a Bajnokok Ligája miatt volt. Nagyon jó Wigan ellen játszottunk, kik ráadásul jó szériában is voltak.”

„Lehet, hogy jó, lehet, hogy rossz az egy pont, nem tudom, majd a végelszámolásnál kiderül. De egy biztos. Vissza akarunk térni a nyerő szériánkhoz.”

A 15 éves szélsőhátvéd Ignasi Miquel csatlakozik az Arsenal akadémiai csapatához amint betölti a 16. életévét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr98375141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása