HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Theo Walcott

2008.01.25. 20:32 peter135

Az utóbbi időben rengeteg cikk jelent meg arról hogy Theo Walcott kölcsönbe kerül valamelyik másik Premiere League klubbhoz hogy fejlődjön.
Ez a fejlődés rá is fér. Mert már hónapok óta nem látni tőle értékelhető teljesítményt, és ha például a West Hamben játszana fél évet a csatárpsozton és teszem azt lőne 5 gólt, az igan jót tenne az eléggé labilis önbizalmának. Igen, Theo egy lelkizős gyerek és általában mentális gondjai vannak. Azokon a meccsenek amelyeken nem játszik jól és egy csele sem sikerül, a beindulásai rosszak és sok labdát ad el, bizony fejben nincs ott.  Pátyolgatni kell, rászorul arra hogy valaki mindig bátorítsa. Ha ez nincs meg, akkor nem is számíthathunk sokra. Arsene Wenger viszont hallani nem akar a kölcsönadásról mivel 17(!!) bevethető játékosunk van. Hát nem mondhatnánk hogy bő a keret, és gondoljunk bele mi lett volna ha az FA eltiltja Adebayort? Katasztrófa. Na de térjünk csak egy kicsit Theo eddigi Arsenalos pályafutását.
Ugyebár Wenger nem igazán szokott angol játékosokat igazolni. Theoban viszont láthatott valamit hisz elég nagy pénzt áldozott a megvételére. Az első félévben viszont egyszer sem lépett pályára a felnőtt csapatban. A tartalékok között többször is lehetőséghez jutott és gólokat is lőtt, mitöbb! Errikson kivitte a 2006-os világbajnokságra az akkor 17 éves támadót aki addig csak a kispadról tapasztalta meg hogy milyen egy Premiere League mérkőzés. A VB-n végül egyszer sem lépett pályára, Anglia pedig leszerepelt. A sztárok Lampard és Gerrard kis híján Theo nyakába varrták az egész pocsék szereplést. Hogy nem őt kellet volna kivinni a tornára hanem egy tapasztaltabb csatárt. Hát most mit mondott volna? Azt hogy bocsánat mister Errikson de nem csatlakozhatok a kerethez mivel Angliának egy tapasztaltabb játékosra van szüksége. Ugyanmár kérem. A vb után Theo végre bemutatkozhatott a nagycsapatban méghozzá az első bajnokin amit az Emirates stadionban rendeztek, és gólpasszt adott Gilbertonak. Jobban nem is mutatkozhatott volna be. Később többször is beállt, kezdőként is szerepet kapott pár bajnokin de igaán alapemberként akárcsak a többi fiatal játékosra, a Liga kupában számított Wenger. Be is masíroztak a döntőbe a srácok. Ott pedig Theo megszerezte élete első Arsenalos gólját a Chelsea ellen. A végeredményt sajnos ismerjük. Theo a tavaszt kihagyta a vállműtétje miatt. Nem is tudta igazán a maxmimumot nyújtani hiszen túl óvatos volt, túl sokat vigyázott a vállára. A nyári felkészülés során gólt is lőtt Theo és nagyon bíztatóan játszott! Ősszel pedig rengeteg olyan meccs volt ahol Theo beállásával új lendületett kapott a játék. Eddigi legjobb meccsét pedig a Slavia Praha elleni BL meccsen játszotta ahol 2 gólt lőtt és adott két gólpasszt is. A csapat végül 7-0 arányban kiütéssel nyert. Gólt szerzett továbbá még a Sp*rs elleni ligakupa odavágón is.
Viszont most nem tudni mi van. Már jó ideje nem nyújt bíztató teljesítményt és a keret szűksége miatt kölcsönbe sem adhatjuk. Így hát kérdezhetjük Mi lesz veled Theo??

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr54311656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Progman07 2008.01.26. 10:23:02

Kis kiegészítés/javítás, a 7-0 a slavia praha ellen volt, nem a steaua ellen. Amúgy nagyon jó összefoglalás.
süti beállítások módosítása