HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Arsenal-Middlesbrough avagy csalás ezerrel.

2008.03.15. 22:21 peter135

Elegem van ebből a kurva mocskos rohadt szezonból!
Kibaszott jó csapatunk van de ezek a köcsög bírók elcsalják a meccseinket, ez a mai produkció is játékvezetői részről a béka szaros segge alatt volt.
Ráadásul ez az újabb undorító csapat is csak 10 emberrel tud védekezni és egyetlen kaput eltaláló lövésből szereztek gólt, hánynom kell...

Már az elején elvette az anyomorék bíró Ade teljesen szabályps gólját, ráadásul a gólunkat is egy téves bírói itélet után kaptuk. Lőttünk utána kapufát, lőttünk jópárszor kapura, mindig belevetődöt egy idétlen hülye majom a lövésekbe.
Mert támadni azt nem tudnak, csak így védekezni. Undorító.

Az a fasz Mido bejött hogy teljesen szánt szándékkal fejberúgja Clichyt. Ne mondja nekem senki hogy véletlen volt. Erről az emberről köztudott hogy egy köcsög, miért ne telne ki tőle ez is?
Remélhetőleg csak Clichy fejbőre szakadt fel és nincs komolyabb baj, mert nélküle halottak vagyunk.
Ade gyenge volt, szinte egy értelmes passza nem volt, igaz lőtt egy gólt, csakhát azt elvették ugye.
RvP is csak kereste önmagát, kell még neki egy kis idő hogy újra belerázódjon a játékba.
Hleb megint gyenge volt, bár a cselei nagyon sokszor bejöttek de egyszerre 3 emberrel már nem tudott mit kezdeni, elnyomták. Eboue viszont végre valahára jó volt. Nagy on akart, hajtott az utolsó percig. Az ilyen mentalitást várom el tőle mindig.
Cescből hiányzott a tűz. Volt pár óriási labdája de az átütőerőt ismétcsak nem éreztem benne. Flamini meg megint felszántotta az egész pályát. Csoda ez az ember. Még a szart is kihajtja magából minden eggyes labdáért.
Gallas és Toure jó volt. Toure ráadásul pontot mentett igaz ehez kellet Flamster közreműködése is.
We love you King Kolo.
Sagna kissé gyenge volt, bár nem látványosan. Belőle is csak maga a lendület hiányzott.
Bendtner teljesen haszontalan, ma is ezt bizonyította. Bár egy kis lendületet hozott a játékba, de ez kb kettő percig tartott.
Theonak meg esélye nem volt a fal ellen amit a Boro felállított.
Phil még beállt CLichy sérülése miatt labdátszedni.

Összeségében megnyerhettük volna a meccset, és meg is kellet volna csakhát a külső körülmények...
Iennetől kezdve emberfelettit kell nyújtani ha bajnokok akarunk lenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr75382581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása