HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Wigan-Arsenal elemzés

2008.03.09. 21:58 peter135

Gyalázatos volt, gyalázatos. Ilyen játékkal egyszerűen nem lehet bajnokságot nyerni. Megint kikerült a kezünkből a sorsunk. Persze még van esélyünk a bajnoki címre, mert a MU is botolhat, és még mi is megyünk az Old Traffordra.

Nézzük gyorsan azt a meccset:

Almunia jó volt, pont úgy ahogy az egész szezonban. Nem tudnék mást elképzelni a kapuban jelenleg.
Gallas is remek volt bár úgy érzem hogy a második félidőben már sérülten játszott, sokszer húzta a lábát de még ígyis nagyon odatette magát.
Sagna halvány volt. Ment előre segíteni a támadásokat, kevés sikerrel. A védekezésben viszont jó volt, mint mindig.
Kolo kezdheti félteni a helyét a kezdőben, Phil ugyanis szenzációsan játszott ma is, akárcsak a Milan ellen. Clichy meg már akkor is hajtott mikor már mindenki elvesztette a hitét a meccsen, elégedett vagyok vele, bár láttuk már jobban is játszani.
Hleb hihetetlenül gyenge volt, az eddigi legroszabb meccse. Nem akarom bántani, mindenki játszhat gyengébben a szoksásonál. Fáradt is volt, a Milan ellen kiadott magából mindent, akárcsak a társai.
Gilberto egy vicc. Már semmi haszna nincs, csak a hibáival tűnt ki, egyszerűen emberhátrányban játszottunk amíg a pályán volt.
Flamini is elfárdt bár még ígyis sokat robotolt és hasznos tagja volt a csapatnak.
Fabregas meg nem szélső, bár nem volt más választás. Ott volt a lábában a győztes gól.
Bendtnernek ismétcsak nem volt értelmes megmozdulása, kezdem elveszteni a belé vetett hitem.
Adenak meg egyszerűen nem ment a játék.
Kolo beállt csereként méghozzá szélsőnek! Meg is látszott rajta...
van Persie visszatért és teljesítette a minimumot. Sőt egyből veszélyesen tudott játszani, alig várom hogy csúcsformába kerüljön.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr20373276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása