HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Grandslam Sunday, avagy mérföldkő európa legizgalmasabb bajnokságában!

2008.03.22. 22:30 peter135

Jönnek a húsvéti ünnepek, mindenki dísziti a tojásokat. Készül az ünnepi ebéd.
Ja és persze Grandslam Sunday az angol bajnokságban!

Sokminden eldőlhet ezen a napon, akár még a bajnokság is.
A Manchester United fogadja a Liverpoolt, a Chelsea pedig az Arsenalt.
A MU nagyon nagy formában van köszönhető főleg a főbuzeráns Ronaldonak aki vezeti a bajnokság góllövőlistáját is.
Elég érdekesen teljesíthetnek a csatárok Manchesterben ha egy középpályás próbálkozik legtöbbet kapuralövéssel. A nagy számok törvénye szerint pedig egy párnak be is kell akadnia. A Liverpool idén is hozza a szokásosat. A szezon elején szar focival elcseszi a bajnokságot hogy aztán villogjanak a kupákban. A Éigakupából kiesetek a későbbi döntős Chelseavel szemben, az FA kupában pedig szégyenszemre kiverte őket a Barnsley. Az előtt a mérkőzés előtt már sejteni lehetett hogy gond lesz, hiszen egy fordulóval korábban a Havant and Waterloovile is elég nagy fejtörést okozott a vörösöknek. Ferenczi Pistáék pedig már nem kegyelmeztek. A bajnokok ligája csoportkörében is megszenvedtek, csak a végére indultak be igazán, de akkor nagyon. 8-0-ra megverték hazai pályán a Besiktast, majd 4-et vágtak idegenben a Marseillenek. A 16 között simán legyűrték az Olasz listavezető Intert. Ez viszont nem a bajnokok Ligája, hanem a bajnokság. Ott pedig szarok. Erre nincsen jobb szó. Az Evertonnal futnak versenyt a 4. helyért. Az Everton ma csak döntetlenre volt képes így itt a lehetőség a Liverpool előtt hogy meglépjenek tőlük.
Ez pedig elég motiáció lehet nekik a MU elleni meccsre. Akár még nyerhetnek is. A játéktördelő, antifoci taktikájukkal sikerülhet.

A mi meccsünkön szinte bármi megtörténhet. A Chelsea évek óta veretlen a saját pályáján, legutóbb épp mi vertük meg őket. A számisztikával pár postal előbb már foglalkoztam, most nézzük kik azok akik eldönthetik a meccset.
Hazai oldalon két mumusunk is ott lesz. Drogba és Anelka. Mindketten nagyon szeretnek gólt lőni ellenünk, bár sejtésem szerint csak egyikük lép majd pályára kezdőként az pedig Drogba lesz, mivel Anelka eddig nem igazán váltotta meg a világot Londonban.
Essien is ottlesz aki tavaly kétszer is eredményes volt ellenünk. A Stamford Bridgen például ő egyenlített ki egy óriási góllal az utolsó percekben.
Nálunk kulcsfontosságú lesz hogy milyen fizikai és lelki állapotban vannak a játékosok. 4 meccs telt el győzelem nélkül. Ennek a sorozatnak véget kell vetni, de nagyon gyorsan.
Remélhetőleg van Persienek elég volt az előző meccs arra hogy visszaszokjon a PL ritmusához és ismét csúcsformában tud majd játszani. Adebayor is újra magára találhatna, akárcsak Hleb. A kettőjük gyenge játéka nagy szerepet vállalt a nyeretlenségi sorozatunkban. Fabregas is villanhatna egyet. A Milan elleni meccsre nagyon fel volt pörögve. Talán a nagy tét hiányzik neki? Hát most megkapta!

Tény, hogy főleg a dobogón elhelyezkedő csapatok szurkolóinak borzalmas, idegbajjal teli napja lesz. A semleges szurkolókat meg ki nem szarja le? Itt az eredmény lesz a fontos.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr36392883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása