HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Már megint a Sp*rs

2007.12.20. 18:17 peter135

Bizony, a Liga kupa elődöntőjében ismét az ősi riválissal játszunk, kérdés, hogy nem unják-e már hogy mindig elpáholjuk őket? Na, ez legyen az ő gondjuk már most szombaton is.
A Shit Hart Lane lakói meg is akarják szerezni tőlünk Diarrát, aki pár napja kijelentette hogy távozni akar mert nem kap elég bizonyítási lehetőséget. Hát, nem tudom mit gondolhatott nyáron, mikor idejött 100. embernek arra a posztra. Ha azt hogy egyből a kezdőbe kerül, akkor bizony nagyon hülye szegény, őt még nem sikerült decselzisztifikálni (van ilyen szó igen, hála a Gunners.hu eggyik kedves fórumozójának:) )

Vela meg már nagyon vissza akar jönni, nyáron sort is kerítenek rá.

„Szeretnék csatlakozni hozzájuk [Arsenal], amint csak lehet.” nyilatkozta Vela a spanyol Libero újságnak. „Folytatni fogom a kemény munkámat ennek érdekében.”

Vela mindemellett figyelemmel kíséri Arséne Wenger munkáját is.

„Természetesen figyelem őket, és remélem jelenlegi formájuk és vezető helyük a tabella elején megmarad.” mondta.

„Mindezen túl, boldog vagyok, hogy továbbjutottak a Bajnokok Ligája csoportköréből. Érdekes lenne, ha egy spanyol ellenfelet kapnának. De majd meglátjuk.”

A másik visszatérő már télen várható névszerint Djourou akire az Afrika kupa miatt lesz szüksége Wengernek. Akkor meg inkább őt látom a kezdőben, mint Senderost.

Dimitrov pedig megérkezett próbajátékra és gólt is lőtt, EDZÉSEN!! Ez aztán valami:)

Ennyit sikerült "belepréselni ebbe a postba, holnap már egy előzetessel jelentkezek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr2270616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása