HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Elvonási tünetek.

2008.01.15. 20:49 peter135

Hát bizony, nagyon hozzászoktam már a heti kettő meccshez és hiányoznak az izgalmak, az öröm sőt még az esetleges dühkitörések és a vereség fájdalma is. Ha pedig már ezt sem bírom akkor mi lesz nyáron? Jó, most lesz egy EB ami kicsit csillapíthatja a futballéhségem, de azon azért nem tudok annyira izgulni. Tehát mivel nincs meccs így kaptok egy pár hírt a nyakatokba.

Kezdjük Ade díjával amit a PL első tíz gólosaként érdemelt ki, plusz kapott még 1000 fontot amit jótékonysági célokra ajánlott fel.
























Wenger bizakodó Flaminivel kapcsolatban és szerinte hamarosan megegyezésre jutnak az idén nagyon jó szezont produkáló Francia középpályással akinek a jelenlegi szerződése a szezon végéig szól.

Azt írják pár helyen az eurosport olasz honlapjára hivatkozva, hogy a Juventus orra elől elhappoltuk a Torpedo Moszkva 17 éves orosz hátvédjét, Vyacheslav Dmitriev-et, aki nyáron fog érkezni, nyilván a tartalékcsapatba.

Hú hát azért nincs is annyi hír, amivel bőségesen ki tudtam volna tölteni ezt a bejegyzést. Na talán majd holnapra kitalálok valamit hogy ne csak száraz tényeket kelljen olvasnotok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr98298899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása