HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Ade vs Nick. SZAR VAGY VAZZE!!!

2008.01.24. 18:24 peter135

Állítólag ezzel a mondattal sértette meg a Togói csatár dán csapattársát, majd a kis buksijával megsimogatta Nick orrocskáját. Végül Gallasnak kellet a feleket szétválasztania. Bendtner viszont volt olyan kedves és vele is összekapott. A sajtó persze már mindent összeirkál. Hogy Ade és Nick régóta ellenszenves egymásnak, utálják egymást. Nem hajlandóak abból a bablevesből enni amelybe a másik már beleszagolt stb.
Fasság! Decemberben ahogy látom még egész jól el voltak.

FIGYELEM! 18 ÉVEN ALULIAK NE OLVASSÁK TOVÁBB EZT A BEJEGYZÉST! SOKKOLÓ KÉPSOROK KÖVETKEZNEK!!!



Hát most nem cukik így együtt?
Egyszerűen arról van szó hogy nehezen viselték el ezt az alázást és Adenak elborult az agya. Bélsárnak nevezte Nicket aki eléggé morci lett.
Lesz ennek retorziója. Az FA már vizsgálja az esetet, valószínűleg az esetleges fejelés tényét, amit felvétel még nem tudott bizonyítani. Az összeszólalkozást meg hagy ne az FA bírálja már el! Mi közük nekik ahoz hogy az eggyik játékos mit mond a csapattársának? Ezt egyedül az edzőnek kell elbírálnia, és el is fogja. Ismerjük Wenger pedagógiai érzéket megtalálja majd a helyes megoldást. Az a baj hogy az FA úgyis belemagyaráz majd valamit és Adet elmeszelik 3-4 meccsre.
Anyucikájukat.











Nézzük csak meg magát az esetet, aki valamit észrevesz a fejesből az azonnal szóljon a kommenteknél, mert akkor rögtön rohanok a legközelebbi szemorvoshoz.





Hátul tényleg történik egy lökés, de közel sem olyan durva mint ahogy ezt jópár helyen leírják..

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr99310311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dorkins 2008.01.24. 21:11:25

friss és ropogós a hír, hogy az FA megvizsgálta az ügyet, de nem tesz hivatalos intézkedéseket, csak levélben figyelmezteti a játékosokat. ez mindenképpen jó hír, nagy szívás lett volna ilyen hülyeség miatt elveszíteni egy vagy akár 2 csatárunkat. valószínűleg ők is úgy gondolták, hogy ezt klubon belül kell megoldani, és Wenger sztem is elsimítja majd a dolgot, már ha egyáltalán van mit. lehet, hogy tényleg csak a pillanat hevében szólalkozott össze a 2 jómadár (bár valami azért lehetett, mert képeken látható, hogy Nick az orrát fogja, miközben kb úgy néz Adera, mint vmi felbőszült bika), de ha még igaz is lenne, hogy nem igazán kedvelik egymást, akkor sem szabad, hogy ez a pályán bármikor is meglátszódjon.
süti beállítások módosítása