HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Arsenal-Newcastle elemzés vol2.

2008.01.30. 19:48 peter135

Megeshet, hogy két csapat 4 napon belül játszik két meccset, és az eredményen kívül a játék képe is eggyező. Szinte ugyanazon forgatókönyv szerint zajlottak az események. Már már félelmetes volt az egész. Azt éreztem az első félidőben, hogy most jól megszopjuk, mert így szoktuk. DE NEM! Ade megint betalált, és ezzel előnyhöz juttatott minket. Who is Thierry Henry? Who?
Michael Owen és Alan Smith magasan kitűnt az egész mezőnyből. Az ex liverpooli folyamatosan lesen volt, és az ember szinte már sajnálta. Míg Smith reklamált mint állat. A játékával persze egyikük sem nyújtott valami sokat. De ennek szerintem örülhetünk.
HAHAHAHAHAHA!

Flamini az isten... Hihetetlenül játszott végig! Robotolt, szerelt passzolt...
Adott egy csodás gólpasszt Adebayornak(WIH?) és a második félidőben lőtt egy irdatlanul nagy gólt. Mikor a labda elérte a kaput nem a szokásos felkiáltásomat halhatták a szomszédok, mint a többi gólunknál ami így hangzik : "IGEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!" Nem, ezúttal csak egy artikulálatlan WOOOOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! felkiáltás hagyta el a számat. Hihetetlenül jó érzés volt. Aztán büszkén ültem vissza a fotelbe, amiből a gól pillanatában azonnal felpattantam. Bekaphatja mindenki, mert mi vagyunk a legjobbak:)
A meccsnek pedig még nem volt vége! Bejött Dudu helyére Nick. A kommentátor persze azonnal felkapta erre a fejét. "AZTAKURVAAAAA!!!! ADEBAYOR ÉS BENDTNER EGYSZERRE A PÁLYÁN!!! FIIIIIIIIIIIGHHHHHT!!!!!!" Persze ezen csak röhögni lehetett. Mert Flamster góljánál már együtt ünnepeltek. Később lejött Ade és bejött Theo. Meg még lőttünk egy gólt. Clichy egy óriási labdát adott Nicknek a leshatáron, aki lekészítette Fabregasnak, aki pedig bevágta. Alázás. Aztán már komikus volt az egész.
Szegény Newcastle még így is próbálkozott. Lőttek kapufát, Ameobi egy az egy ellen belerúgta Manuba a labdát... Remélem a következő meccsüke már hozzák, mert nem szeretek sokáig sajnálni egy csapatot. Főleg nem azt ahol ilyen Bartonok meg mik vannak. Fúj.

A meccs ember Flamster. Nem is kell megmagyarázni, mert már leírtam:)
Ade megállíthatatlan, Cesc végre gólt lőtt. Clichy fantasztikus. Sagna robotol. Phil formában. Mi kell még? Az hogy ma jól kikapjon a MU az kell.

COME ON POMPEY!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr51318604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása