HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Manchester City-Arsenal elemzés.

2008.02.02. 20:28 peter135

Ez a meccs olyan sima volt hogy elképzelni sem tudtam előtte. Egyszerűen 20 perc alatt eldőlt az egész. Ennyi.
Adebayor egy gyönyörűen kijátszott akció végén vezetést szerzett a csapatnak még a mérkőzés elején. Hihetetlen ez a srác. 21 gólos a szezonban, ebből 18-at a bajnokságban.
Egy góllal van lemaradva amögött a latin seggfej mögött.
Majd egy újabb szépen felépített támadás után Ade lefejelte Eduardonak aki mellel levette és a kapuba ollózta a labdát. Csodálatos volt, csodálatos!
A City viszont szépített, Clichy pedig az első hibáját követte el a szezonban. Egyszerűen elveszítette a labdát a 16-osnál és ez gólt eredményezett. Gael úgy összeségében sem játszott olyan jól, de a dolgát jól végezte.
A 2. félidőben támadgatott a City, de egyszerűen nem volt eredménye. Hiányzott belőlük a kreativitás legkisebb szikrája is. Mi pedig a 89. percben egy kontrával végleg eldöntöttük a meccset.
Ki más szerezhette volna a gólt, mint Adebayor?

Nézzük akkor a játékosokat szépen sorjában.
Jensnek alig volt védése amit kellet azt fogta, a gólról nem tehetett.
Clichyről már írtam, erős közepes. Senderos rengeteget fejlődött. Teljesen magabiztos volt minden téren. Egyszerűen folyamatos játéklehetőség kell neki. Beugróként nem jó, de ha zsinórban több meccsen is játszik akkor formába lendül és máris ottvan egy áthatolhatatlan svájci fal. Gallas hozta a szokásos jó formáját, sőt még egyszer kapura is veszélyes volt. Sagna volt a meccs egyik legjobbja, adott egy gólpasszt, robotolt végig. A védőmunkáját egy szó nem érheti. Nagyon nagy igazolás volt.
Hleb elég szürke volt, nem ez volt élete meccse, hozzászoktunk már ahoz hogy kiemelkedik a mezőnyből. Ezúttal ez másra hárult.
Flamini robotolt, szerelt stb. Nem nyújtott olyan kiemelkedőt mint az előző fordulóban, de a dolgát remekül végezte. Cesc is elég szürke volt, szorgalmasan osztotta a landákat de semmi több. Diaby viszont remek volt! A cselei egytől eggyig bejöttek, tapadt hozzá a labda, igaz még mindig sokat dédelgeti, de így is nagyon hasznos.
Eduardo lőtt egy csodálatos gólt, és nagyjából ennyi. Ha gólt lő akkor mezőnyben kicsit gyengébb, ha pedig nem lő gólt akkor mezőnyben nyújt maradandót.
Ade az isten!  Két gól és egy gólpassz . Kell ennél több?

A MU pedig szar játékkal döntetlent játszott a Sp*rsel,és ezért a döntetlenért a Vörös Ördögök össze tehetik a két kezüket.
Szóval két pont előnnyel vezetjük a bajnokságot. Ezt már nem szabad elszórakozni!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr22322508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arsenalcoholista 2008.02.09. 12:45:58

Emlékszel mit mondtam arrol a 2 döntetlenről(2 pontrol)? :)
süti beállítások módosítása