HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Le az ostoba fantáziálgatásokkal!

2008.02.04. 21:03 peter135

Peter Hill-Wood felszólalt azügyben miszerint korlátozni kéne a külföldi játékosokat a bajnokságban.

Igazából már az ssem teljesen normális akinek eszébe jutott ez az egész. Szerencsére a többség azért nem olyan hülye hogy magának tegyen rosszat. Mert gondoljunk bele, miért is olyan jó a Premiere League? Mert a rengeteg külföldi játékos beleviszi a saját stílusát és ezzel egy hatalmas tökéletes egészet alkotnak. Nem hiába akar mindenki az Angol első osztályban játszani, mert a BL után ez a klubbfoci csúcsa. Most képzeljük el ha hirtelen ki kéne állítania minden csapatnak 11 angol játékost. Gond nélkül menne, persze. De a minőség?
Egyszerűen az egész Angol bajnokság visszacsúszna jó pár helyet a ranglistán. Az Európai kupákban semmi esélyük nem lenne, mivel az ellenfelek sokkal minőségibb játékosokkal tudnának kiállni, míg az Angol csapatok csak középszerű honi játékosokkal.
Manapság nagyon divat hogy teljesen átlagos Angol játékosokat jóval áron felül vesznek illetve adnak el a csapatok.
Vegyük csak példának mondjuk Darren Bentet. Egy teljesen átlagos csatár akinek volt egy két jó szezonja a Charltonban rúgott üres kapura pár gólt, és megvette 16 millió fontért a Tottenham. 16 millióért. Drágábban mint amennyiért a Barcelona megvette Henryt. Persze csak azért alakulhatott így mert Darren "sixteenmillion" Bent angol. Vicces.
Na de térjünk vissza a lényeghez. Ugyebár sokan arra fogták az Angol válogatott gyenge szereplését hogy túl sok a külföldi a bajnokságban. Na persze. Azért szerepeltek szarul Gerrardék mert a bajnokságban egy Spanyol srác kiválóan szerepel. Hihetetlen mit ki nem bírnak találni. Merthogy a külföldi játékosok elnyomják az angolokat. Hát szerintem meg nem! Épphogy a hsznukra van, mert így csak az igazán minőségi játékosok kerülhetnek be a válogatottba. Az meg hogy ott valahogy elfelejtenek focizni már nem egy Togói csatár felelőssége.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr54325497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baing '88 · http://emiratesgunners.blogspot.com/ 2008.02.04. 23:13:13

lehet hogy hülyeséget mondok ne kövezzetek meg érte! énszerintem nem az angoljátékosokal van baj hanem az iskolával.angliában az elöreivelgetös focit játszák amibe nincs anyi szervezetcség, taktika mintmondgyuk más eu bajnokságokban.kiböl lesznek a bajnokok a bl-ben?.szerintem angolok is ugyanolyan ügyesek mint más országbeli játékosok.kapásbol 2 csapatot összetudnék rakni telistele világklasszis angoljátékosokal.kiváncsi leszek új angol szöv.kapitányra mely más alapokra fogja helyezni a hangsúlyt és menyir lesz ez elég a továbiakban.csak egy gondolat nem kell tulságosan komolyan venni,ugymond "hangosan gondolkodtam"!

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.02.05. 13:39:37

Capello a lehető legjobb csapatot fogja összeszedni, nem hatódik meg egy egy sztárocska hírnevétől. Most is simán kihagyta Beckhamet, igaz ez nagy szemétség volt tőle..

Progman07 2008.02.05. 16:00:44

Az angolok 1966 óta nem nyertek VB-t. Nekem ne mondja senki, hogy azóta van tele a bajnokság idegenlégiósokkal... Az az ország, ami túlsztárolja a válogatottját, mintha jobbak lennének, mint a brazilok, ne várjon mást. Gyenge, élettelen játék. A gyerekekbe belenevelik az ívelgetős játékot, az edzők nem díjazzák a rövidpasszos, cselezős játékot, mert az "nem olyan eredményes". Csak a hülye nem látja, a sikeres országokban a szép játékot díjazzák. Anglia, amíg a bajnokságban 2 csapatott kivéve mindenki ívelős játékot játszik, nincs esély fejlődésre. Egy Brazil másodosztályú csapatban találunk jobb cselezőt, mint pl.: Derby County-ban (pedig ez az angol első osztály!)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.02.05. 18:17:31

"Csak a hülye nem látja, a sikeres országokban a szép játékot díjazzák."
Olaszok?:) Na ők sem a szép játékról híresek, mégis VB-t nyertek a közelmúltban. Hidd el még egy felusi megye 3-as csapatban is találsz jobb cselezőt, csak az önmagában nem sokat ér. Azzal sem értek eggyet hogy két csapatot kivéve mindenki ívelget. Ezt már valamilyen szinten kinőtték a csapatok, pont a külföldi edzők és játékosok révén.

showtime · http://korunklegszebbfocija.blog.hu 2008.02.05. 20:51:32

szerintem Wenger lenne a legmegfelelöb angol utánpotlás,fejlesztés,esetleg Angol szöv.kapitány posztjára.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.02.05. 20:56:07

Igen, csak erre nagyon kicsi esély van. Szinte semmi.
Pláne hogy nemrég hoszabított.
süti beállítások módosítása