HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Gilberto+ Tartalékok

2008.03.26. 22:06 peter135

Imádom Gilberto mentalitását. Iszonyúan szimpatikus futballista, aki sosem pofázik, nem reklamál ha nem játszik, hanem keményen dolgozik.
Kár hogy már eljárt felette az idő..

„A jövőmmel kapcsolatban még meglátom, hogy mi történik. Jelenleg semmit sem mondhatok. Keményen dolgozom az Arsenal-ért és próbálok segíteni. Ha lehetőséget kapok, hogy játszak, vagy a cserepadon üljek, akkor azon leszek, hogy segítsek, hiszen most számunkra ez a legfontosabb periódus.”

„Nagyon keményen dolgozom az edzéseken, hogy bekerülhessek a csapatba. Tudom, hogy ez nehéz lesz, hiszen a csapat jól játszik. De nem adom fel.”

Nyilatkozta a brazil középpályás, aki jelenlegis az Emirates stadion gyepén játszik, csak most a Brazil válogatott szineiben a svédek ellen.
Van egy sanda gyanum hogy miért mindig a Brazilok játszanak nálunk barátságos meccset.
Valószínűleg Wenger csak benne bízik és csak rá meri hagyni az öltözőkulcsot.
Fantasztikus ember ez a Gilberto.


Tegnap a tartalékok 1-1-es döntetlent játszottak a Chelsea ellen. Ki más lőhette volna a gólt, mint Alex Song? Mikor megláttam majdnem összefostam magam. ez az ember képes góltszerezni, anélkül hogy a kezét használná.
Érdekesség egyébként hogy Traore balszélsőt játszott. Tény, hogy támadásban sokkal hasznosabb mint védekezésben, deha még ezt a balszélső posztot is házon belül oldja meg Wenger, az rohadt nagy sóherság lenne a részéről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr9398287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása