HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

MU-Arsenal elemzés.

2008.02.16. 20:56 peter135

Nem is akartunk játszani...
Ennyivel össze lehetne foglalni, de nem!
Mert most próbálom felfedezni az összes hibát a játékunkban.
Először is a támadójáték. Cesc és Hleb egy nagy nulla volt. Ennél fogva Eduardo és Bendtner is. A Támadójátékról ennyit, mert nem volt.
Na akkor a védelem. Sejtettem már a meccs előtt hogy ezen fogunk elbukni főleg a két szélen. Hoyte szereléseinek a száma valahol a 0 és az 1 között található. Ha Sagna játszott volna akkor Nani nem ficánkolt volna ennyit, elhihetitek. Traore is kritikán aluli volt. Ő viszont legalább néha előrement és próbálkozott néhány beadással. Védekezésben persze nagy nulla volt, dehát ez mindenkiről elmondható.
Gallas és Toure sokáig nem játszott együtt. Na de ilyen hibákat....
Rooney akkor bújt ki közűlük amikor csak akart.
Jenst viszont nagyon meg kell dicsérnem. Simán a legjobb emberünk volt. Hihetetlen bravúrokat bemutatott és a kijövetelei is mindig pontosak voltak. Sajnálom hogy kapott nyégy gólt, nem ezt érdemelte.
Eboue egy állat! Ezt az embert egyszerűen nem lehet megnevelni. Ilyen ostobaságot csinálni, és emiatt még nagyobb szarba süllyesteni a csapatát. Takaroggyoon innen a nyáron mert ilyen játékosnak nálunk nincs helye. Sagna egyértelműen jobb nála, a középpályán sincs helye mert egyszerűen ötlettelen és nem veszélyes. Egy sabloncselt erőltet mindig és persze hogy nem sikerül.
Nos igazából még ennyit sem akartam írni, mert nem idegesítettem fel ugyan magam túlságosan, inkább csak búsulok, de mégis csak fák leírni ezt a kritikát.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr21342071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baing '88 · http://emiratesgunners.blogspot.com/ 2008.02.16. 21:46:22

Sagnaval mi van? ö is a legjobbkor veszet össze valakivel,nem tudod miért?! lehet hogy a haja nem tetszet valakinek?

progman07 2008.02.17. 09:02:34

Nem akark hülyeséget mondani, de szerintem Sagna "personal reasons"-e azt jelenti, hogy családi probléma/tragédia áll a háttérben. Ennél kisebb dologért nem valószínű, hogy Wenger elengedi illyen fontos meccsek előtt.

A két szélső védő, főleg Hoyte, tragikus volt. A közvetítő úgy adta elő, mintha Nani lenne túl jó - a elyzet az, Hoyte volt túl sz@r. Gilbertot mr nem érdekli a meccs, egyáltalán nem is küzd a helyéért. A csatárokat nem hibáztatom, kiszolgálás = 0.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.02.17. 10:58:29

Na igen, Faragó Ricsi. Már jó fényes lehetett Nani segge, mert amit levágott ez az ember...
Elkezd dekázni a saját kapuja felé és máris elhasználta a 20 darabos koton készlet egyik darabját a kedves kommentátor. De kérem... Ilyet bármelyik 12 éves meg tud csinálni.
süti beállítások módosítása