HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Birmingham City-Arsenal elemzés

2008.02.23. 21:29 peter135

Kéremszépen, ez volt az idei legbotrányosabb meccsünk. Már ahogy kezdődött istenem...
3 percnyi játék után Taylor brutálisan rácsúszott Eduardora akinek eltört a lába, horrorisztikus jelenet volt. Mike Dein persze egyből fel is mutatta a pirosat ennek a seggarcnak akit remélem egész életére eltiltanak.
8 percig feküdt a földön Dudu. 8 percig. Minden játékos arcán látszott a döbbenet, különösen Fabregason aki közvetlen közelről láthatta az esetet. Nem is ment oda senki reklamálni annyira sokkoló volt. Egyedül Flamini ment volna szétrúgni Taylor büdös picsáját, de amint meglátta Dudut is megnyugodott borzalmas látvány, borzalmas.




















Ez a seggarc tönkretette Eduardo egész szezonját. Idén többet már nem léphet pályára. Baszhatja emiatt a hentes miatt az EB-t is ahova szinte egymaga lőtte ki a Horvátokat.

Persze ezek a favágók beálltak teljes erővel védekezni és annyira látszott a sokk a játékosokon hogy nem is tudtak mit kezdeni az ellenféllel. Ráadásul kaptak a tizenhatosunk előtt egy szabadrúgást ahol nem történt semmi. SŐT! Még Flaminit rántották le.
McFadden pedig becsavarta. Kamugól egy kamucsapattól, szép volt Dein.

A szünetben ne mtudom mit mondhatott a fiúknak Wenger de olyan elánnal jöttek ki a játékosok hogy az hihetetlen. Tüzeltünk mindenhonnan. Még Hleb is próbálkozott jópárszor. Csak a kapusukon múlt hogy nem egyenlítettünk. Viszont volt amikor már ő sem tudott segíteni.
Egy beadásra rosszul mozdult ki, Adebayor lefejelte Walcottnak aki 4 méterről a kapuba lőtte a labdát. Ezzel megszerezte az első gólját a Premiere Leagueban! Továbbra is támadtunk aminek meglett az eredménye is! Walcott szerzett egy labdát, áttört a védelmen és laposan a kapuba bombázta a labdát. Innen már nyert helyzetben voltunk. Csak a balszerencsén múlt hogy nem növeltük az előnyünket.
94. percben pedig Clichy bambult el, elvesztette a labdát, de vissza is szerezte. A játékvezető pedig büntetőt adott!!!  Elcsalta a meccset. Gallas már el sem tűrte a dolgot, le ment a pálya szélére. McFadden pedig bevágta, majd örült mint majom a farkának. Gallas pedig sírvafakadt... énis...
A bíró egyértelműen elcsalta a meccset ezen nincs mit szépíteni.
A futball meggyalázását láthattuk ma kéremszépen!
Ez a hentes csapat meg remélem kiesik a faszba és egy jó ideig nem is látom őket.

Eduardonak pedig jobbulást!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr5351828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.02.24. 10:23:06

És ráadásul a MU feljött 3 pontra. Mostanában nagyon nem velünk van Fortuna.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.02.24. 10:40:38

Szerintem pillanatnyilag ez a legkisebb gond...

VVega · https://debugme.eu/ 2008.02.26. 09:50:53

Jó persze, hogy nem. Én se úgy értettem. De sztem fölösleges lett volna megismételni a szavaidat.
süti beállítások módosítása