HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Csatárhelyzet.

2008.02.26. 21:55 peter135

Unjátok már Dudu sérülésének boncolgatását? Akkor tudjátok meg, hogy énis!
Ezért nem a sérülésről hanem annak következményeiről fogok írni nektek.

Akárhogy számolom 3 bevethető csatárunk van. Ebből az eggyik Adebayor aki az utóbbi meccseken nem épp a jó játékával tűnt ki. Valószínűleg a hajában volt az ereje és a fodrász elvette azt is a sérójával együtt. Ott van még Nick akiért nincs éppen oda a csapat és mintha csak a legvégső esetben passzolnának neki. Mellesleg Adeval nem éppen ők alkoznák az álompárt elől.
Bónuszként ott van még Theo akinek ugyan ez az eredeti posztja de rendkívül keveset játszott elől. Márpedig most ő lenne az ideális pár Ade mellé, remekül kiegészítenék egymást.
Ade remekül le tudná kötni a védők figyelmét, Theo pedig kihasználhatná lendületét és gyorsaságát. Ugyebár duplázott a Birmingham ellen. Valószínűleg ez kellet neki, mert nagyon akarta azt az első bizonyos PL gólt. A játékán is nagyon sokszor játszott hogy már mindenáron gólt akar lőni. Hát most összejött, egyből kettőt sikerült szereznie.
Jelenle még mindig sérült állományban van Robin akinek a visszatérését már nincs hova halogatni, mert nagy szükség van rá.
Bendtnerben és Walcottban hosszútávon egyszerűen még nem lehet bízni.
van Persie viszont alig több mint 90 percet játszott 5 hónap alatt. Tény hogy mikor visszatért 1-1 meccsre, észre sem lehetett rajta venni a kihagyást, így szerintem most sem lenne gond ezzel. Egyértelmű hogy akkor vagyunk a leghatékonyabbak mikor a csatársorban Ade és Robin kezd úgyhogy a vajúdásnak véget kéne vetni és a pályára ráncigálni a holland sztárt.

Adebayornak pedig ezúttal is boldog születésnapot kívánok!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr60355847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZW · http://korunklegszebbfocija.blog.hu 2008.02.26. 22:46:26

RVP játszani kell milan ellen,nincs mese!

VVega · https://debugme.eu/ 2008.02.27. 16:30:51

Bizony, különben még bajok lehetnek. De az is elég lenne ha csak egy kicsivel több szerencsénk lenne vagy ha Fabregas újra megtalálná a góllövő cipőjét.
süti beállítások módosítása