HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Edzőmeccs? Basszákmeg!

2008.03.07. 22:59 peter135

Csütörtök reggel Londonban zárt kapuk mellett edzőmérkőzést játszott az Arsenal "vegyes" csapata az egyik fiókklubjával, a Colorado Rapids-szal. A mérkőzésen első csapatban szereplő játékosok és tartalék játékosok vegyesen szerepeltek az Ágyúsoknál.

ARSENAL:
Fabianski
J.Hoyte
Bartley
G.Hoyte
Gilbert
Walcott
Denilson
Gilberto (csk)
Traore
Barazite
Van Persie

A végeredmény végülis 2-1 lett a mi javunkra, miután a a Coloradoiak vezetést szereztek, jött egy szöglet utáni Barazite gól, és Gilberto értékesített egy büntetőt.
Theo Walcott viszont 60 perc után összeszedett egy sérülést és le kellet cserélni, így hát nem számíthat rá Wenger a Wigan ellen. Pont úgy ahogy Diabyra sem, aki a Milan ellen szedett össze egy vádlisérülést.
Fasza, mondhatom.
van Persie viszobt egy órát játszott és eléggé elfáradt, úgyhogy még nincs felkészülve arra hogy visszatérjan a kezdőcsapatba. Valószínűleg a kispadon kap majd helyet és az utolsó 20 perc körnéykén beszáll majd az Atletic ellen.

A középpálya szóval valahogy úgy néz majd ki, hogy Cescnek ki kell mennie a szélre, középen Gilberto/Denilson és Flamini, valamint bal oldalon Alex Hleb játszik majd.
Elől pedig Ade és Nick kezdhet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr40370676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása