HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Wigan Athletic-Arsenal előzetes.

2008.03.08. 22:05 peter135

A Chelseat kiejtette az FA kupából a Barnsley, a Manchester Unitedet meg a Pompey.
Micsoda bolond egy hétvége ez eddig. Mi meg holnap 17:00-kor játszunk bajnokit a Reading otthonában.

Rohadt nehéz meccs lesz, mivel a Wigan tipikusan az a szívós kiscsapat, akik tudják hogy szinte semmi esélyük de a poén kedvéért azért jól megfingatnak minket.
14.-ek jelenleg és a kiesés elkerüléséért küzdenek. Ez a mocsokos Steve Bruce nagyon szerencsés, hiszen minden eggyes játékosa egészséges. Hogy lehet ez? BUNDA!
Doppingvizsgálatot követelek!

Ráadásul a Wigannak borzalmas pályája van. Ha az ember dagonyázni akar akkor valószínűleg felkeresi a JJB stadiont. Majd nézzétek meg hogy néz ki az a pálya. Valószínűleg tönkreteszi majd a játékunkat.
Az Emirates beli mérkőzésen nagyon jól védekezett az Athletic, és  Willy Gallas fejesével törtük meg a gólcsendet.A  védelmük áttöréséhez egy embert kell nyomás alá helyezni, névszerint Titus Bramblet. Az az ember egy valódi szerencsétlenség. Rosszab napjain öngólt lő, elintéz egy büntetőt és kiállítatja magát. Remélem holnap is bal lábbal kel fel.

Nálunk meg nincsenek szélsők, úgyhogy Fabregasnak kell kihúzódnia jobbram belül Flamini mellet Gilberto vagy Denilson játszhat, bal oldalon meg Hleb.
Elől pedig az álompáros, Ade és Nick.

Szurkoljon holnap mindenki!

COME ON YOU REEEEDS!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr2371819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása