HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Érkezők és távozók az Arsenal háza táján

2007.09.01. 10:45 peter135

Megint egy olyan nyár amelyre eléggé felemásan tekinthetünk vissza. Ugyebár elment Thierry Henry aki szinte már legendává nőtte ki magát a csapatnál. Majd távozott Ljungberg is, akit szintén nagyon szerettek a szurkolók, elvégre már 98-óta itt játszott és nem kevés kupa megnyerésében játszott kulcsfontosságú szerepet. Csakhogy a sorozatos sérülései miatt egyre jobban kiszorult a csapatból, és már nem lehetett vele alapemberként számolni.
A kapuba érkezett a fiatal lengyel hálóőr Lukas Fabianski, így Poom is távozott, aki alig lépett pályára az Ágyúsok szineiben. Most pedig térjünk ki az érkezőkre. Henry távozása után nyilvánvaló volt hogy csatárt kell igazolni. Ennek eredménye volt a horvát Eduardo Da Silva érkezése a Dinamo Zagrabból. Fantasztikus gólaránya volt Horvátországban és kezdi itt is letenni a névjegyét. Bacary Sagna, akiről már két héttel az érkezése előtt mindenki tudta hogy leigazoljuk, hiszen szinte már könyörgött az Auxerre vezetőségének hogy engedjék el és álmai csapatában igazolhasson. Nem volt rosz igazolás, sőt! Nagyon is bevált.
Majd az átigazolási időszek utolsó perceiben megérkezett a Chelseatól Lasanna Diarra.
Ahogy Wenger mondta, univerzális játékos aki több poszton is tud játszani.
Most pedig kijelenthetjük hogy az Arsenal tavaly kezdődő átalakulása befejeződött.
Távozott a legtöbb nagy "öreg" és a helyüket átvették a fiatalok.
Azt már most elmondhatjuk hogy egy nagyon jó kis társaság jött össze.
Egy valamivel biztos nem lesz gond, a csapatöszhangal. Idén pedig mindenképpen legalább egy trófea elhódítása a cél. Ami ezzel a kerettel egyáltalán nem elérhetetlen.
Elvégre minden poszton klasszisok játszanak.
Holnap pedig a Pompey ellen ismét bizonyíthatnak, az új szerzeménnyel Diarrával együtt. Aki a sérülések miatt valószínűleg egyből kezdőként jut szóhoz.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr14154573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cesc_Fabregas · http://www.allfootball.gportal.hu 2007.09.02. 14:02:34

Figyeljétek meg, Diarraval nagyon jól jártunk!
Sztem lehetne ő kezdő Flamini helyett, bár még ott van Diaby is, Gilberto is, szóval lehet bőven formációkat kitalálni Wengernek:)
GO GUNNERS!

Draskovics Tamás 2007.09.10. 17:06:43

Szerintem nem lesz rossz ez a csapat, bár sokan azt mondják, Henry nélkül minden esély elszállt a bajnoki címre és a BL trófeára. Szerintem nem. Jó csatáraink vannak, Van Persie szinte mindig jó teljesítményt nyújt, Eduardo nagy felfedezett lehet, Adebayortól szinte mindig várhatunk valami meglepőt, és Walcott pedig a jövő reménysége. Rosicky, Fabregas, Hleb, Diaby, Diarra, Gilberto S., és Flamini remek középpályások, míg a védelemben Touré, Eboué, Gallas és Clichy nagyon magabiztos. Kapus poszton egy kicsit hibádzunk, de sztem Lehmann előbb-utóbb összekapja magát.
DÖRÖGJÖN AZ ÁGYÚ!!!!!!!

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2007.09.11. 14:11:47

Így van, akik csak azért leírták most az Arsenalt mert Titi elment azok enyhén szánalmasak.
Nem Henry Fc vagyunk.
Sőt eddig jobban játszunk mint tavaly Henryvel...
süti beállítások módosítása