HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Visszatérés!

2007.12.03. 17:15 peter135

Örömmel jelenthetem be hogy a blog újra tartalmaz majd friss bejegyzéseket, úgy tervezem hogy napi eggyet. Remélem mostantól még többen jártok majd vissza folyamatosan és támogattok engem építő kritikákkal, és kifejtitek véleményiteket a témákról melyekről írok!:)


Vágjunk a közepébe. Csapatunk a hétvégén 2-1 arányban diadalmaskodott az Aston Villa ellen idegenben.  Ugyan hátrányba kerültünk egy szerencsétlen Gardner góllal, de utána álomfocit játszottunk és fordítottunk Flamini és Adebayor góljaival. A 2. félidőben már kevésbé volt ilyen derűs az összkép. Szinte épkézláb támadásunk nem volt, köszönhető ez részben Hleb sérülésének. Carew csúnyán lerúgta a Fehérorosz zsenit, aminek következtében ki kell hagynia a Newcastle elleni találkozót szerdán. Ezúttal is köszönjük meg Carewnek a pofátlan és undorító becsúszását. Carew, dögölj meg:).

Az FA kupában végre kedvezett nekünk a sorsolás és a másodosztályú Burnley otthonába látogatunk január 5 vagy 6.-án. Szinte esélye sincs a jelenleg Király Gábort is foglalkoztató Championshipben szereplő eggyütesnek. Minden esetre eléggé lelkesek:

          „Biztos vagyok benne, hogy minden jegy el fog kelni, lázba akarjuk hozni a szurkolókat és meg akarjuk nehezíteni az Arsenal dolgát.”

„Megadjuk nekik a lehető legnagyobb tiszteletet, de mi megyünk majd előre a mérkőzésen, nehézségeket akarunk okozni nekik és remélhetőleg megnyerjük az összecsapást.”

nyilatkozta a Burnley menedzsere.

Ejtsünk pár szót a női bajnokságról, melyben Vic Akers lányai szokásukhoz hűen lemosták az ellenfelüket a pályáról. Ezúttal a Charlton ellen arattak 7-0-ás győzelmet a csajok.

Charlton Athletic Ladies - Arsenal Ladies 0-7 (0-3)
Gól: Ludlow, Sanderson (2x), Chapman (3x), Tracy

Ma este pedig a tartalékok játszanak majd bajnoki mérkőzést a sereghajtó Derby County ellen (szegény csapat, még a tarcsik közt sem megy nekik). Sőt itt még siralmasabb is a helyzet hiszen még nem is nyertek a szezonban. Nálunk pályára lép majd Senderos és Armand Traore is.

A várható kezdő ma estére:

Lukasz Fabianski
Philippe Senderos
Gavin Hoyte
Paul Rodgers
Armand Traore
Fran Merida
Nacer Barazite
Mark Randall
Kieran Gibbs
Henri Lansbury
Rui Fonte

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr34251008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása