HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Adebayor

2007.12.10. 17:51 peter135

Az utóbbi időkben rengeteg fórumon olvastam bánatomra olyan hozzászólásokat amelyben nyíltan kritizálják Adebayort. Csak azt nem értem miért most? Pont mikor Arsenalos karrierje legeredményesebb idényét játsza.  Persze, hogy vannak neki hiányosságai, de hát attól még nem kéne egy botlábú megye hármas cserecsatárnak titulálni. Nem egy Henry, nem bírja a hátán vinni a csapatot, kell neki a kiszolgálás. De hát kérem, nem is azért vette őt Wenger. Hanem még anno Henry mellé másodlagos szerepkörben. Amit most is betölt(ene) csak éppen már Van Persie mellet. Csakhogy ő éppen sérült és a "Togonatornak" szinte mindent egyedül kell megoldania elől.A gooners.bloghungary.com legutóbbi postjában is erősen kritizálja Adét. Én úgy érzem kicsit túlságosan is. Főleg a "motiválatlan" jelző keltett enyhe felháborodást bennem. MOTIVÁLATLAN???? Már az első félévében is azért kedveltem meg mert mindig hajtott szinte nem ismerte az elvesztett labdát. Ez pedig azóta sem változott.  Azóta pedig még fejlődött is, sokkal jobbna tartja meg a labdákat, fizikálisan is jobb lett, és ami a legfontosabb TÖBB GÓLT LŐ. Neki pedig ez a feladata, legalábbis nagyrészt. Valahogy úgy veszem észre hogy az emberek elfogultak vele, negatív értelemben. Nem bírják elfogadni vagy mi? Jó, tényleg meg kéne tanulnia pontosabban passzolni, de ez még javítható. De mondjuk nehéz is úgy passzolni hogy szinte egyedül szenvedsz 3 védővel a nyakadon.
Ne értsen senki sem félre, nem a kedvenc játékosom ő, de azért észre kéne venni a pozitívumait is.

Köszönöm a figyelmet, holnap ismét jelentkezek.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr47259384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baing '88 · http://emiratesgunners.blogspot.com/ 2007.12.10. 20:50:56

adebayor nem befelyezö csatár,mint van persie,henry /r.i.p./ ahoz képest vezete a góllövölistát és rengeteg pontot szerzett arsenalnak. kell ennél több? könyörgöm ha nincs középályánk hogyan tudna érvényesülni egy csatár.végre valaki ki áll ade mellett,röhej mikor ránéznek tabellára és élvezik hogy elsöhelyen az arsenal és aszt elfelejtik ade érdeme is javarészt,nem tudom hol lennénk nélküle.
+int jól fogalmaztál peter és teljesen reálisan láttod a dolgokat.örülök hogy vannak emberek akik nem felejtik el adebayort és érdemeit.
go gunners!!!

dorkins 2007.12.11. 21:30:14

nekem viszont az egyik kedvencemmé nőtte ki magát, már tavaly is az volt (lehet nem szeretni egy olyan embert, aki egy idényen belül 3 gólt rámol be a spursnek, meg győztes gólt lő a 86. percben az OT-n?), idénre meg ahogy írtad rengeteget fejlődött, és elfogulatlan vélemények szerint is a PL egyik legjobb csatárává nőtte ki magát. nem tudom mit várnak tőle azok, akik még most is kritizálják, ha azt, hogy ő is 30 fölött fog termelni szezononként, mint Henry, akkor tényleg nem lesznek vele soha elégedettek, de hát nem kéne ilyen magasra tenni a lécet... hiába, vannak szurkolók, akiknek semmi sem elég jó.
süti beállítások módosítása