HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Arsenal-Blackburn elemzés

2008.02.12. 11:50 peter135

Öt pont vazze! ÖT PONT! Behúztuk a favágók elleni meccset íg ezzel a tetemes előnnyel várhatjuk a két kupamérkőzésünket.

Térjünk is rá a meccsre:

Alaposan meghajtottuk az elején. Érezhető volt hogy a Balckburn nem készület fel ilyen rohamokra már az első percekben. Phil pedig bebólintotta Eduardo szögletét. Nem csodálkoznék ha még a MU ellen is ő játszana.
Aztán nyomtunk, nyomtunk továbbra is. A Blackburn viszont felébredt és néhányszor veszélyes helyzetet is teremtettek a kapunk előtt, de még mindig közeleb álltunk mi a 2-0-hoz mint ők az 1-1-hez.
A második félidőben arra számítottam hogy megnyomja a meccset a vendég csapat. Aztán mégse. Mégjobban irányítottuk a meccset, egyszerűen addig tologadtuk a labdát a tizenhatosuk előtt ameddig csak akartuk. Az utolsó percben pedig kinyíltak mi meg lekontráztuk őket. Ade pedig ismét gólt lőtt. Ki hitte volna?

Lássuk ki hogyan teljesített:

Jens hibátlanul védett, bár nem volt sok dolga.
Sagna nagyon jó volt, rendre zavart okozott a Blackburn védelmében, főleg az első félidőben.
Clichy a szokásosnál szürkébb volt, védekezésben megint elsőosztályú volt. Támadásban nem nyújtotta azt amit megszoktunk tőle.
Gallas ismét remekül irányította a védelmet, levette a pályáról Santa Cruzt ezzel a minimális gólveszélyt is kivonta a Blackburn támadósorából.
Senderosnak nagyon megy mostanában a játék, egy különösebb hibájára sem emlékszem és még gólt is lőtt, mi kell még?
Gilberto az idei formájához képest egész jó volt, ettől függetlenül már túlságosan is kilóg a csapatból.
Flamster megint nagyszerű volt, felszántotta az egész pályát és tőle szokatlan finom cseleket is láthattunk. Fabregas nem ég olyan lángon mint a szezon elején, de nem is kell egyedül a hátán vinnie a csapatot.
Hleb a meccs embere. A legaktívabb tagja volt a csapatnak, a cselei mind bejöttek, és adott egy gólpasszt Adebayornak. Tőle szokatlanul távolról is próbálkozott. De kérem! Aki ilyen jól tud lőni, az miért nem próbálkozik többet? Gyakran játszottunk állójátékot, ilyenkor általában Alex adta meg a kezdő lendületet.
Eduardo főleg a mezőnyben volt jó, és főleg az első félidőben. Adott egy gólpasszt Senderosnak.
Ade teljesítménye az első félidőben egyenlő volt a nullával. Ha azt mondom hogy háromszor labdába ért akkor túlzok.
A második félidőben viszont rendkívül veszélyesen játszott, több helyzetet is kialakított magának. A góljával pedig beérte Cé Brunyit a góllövőlistán.

Összeségében félgőzzel is nyertünk ezen a fontos meccsen. A megszerzett pontok pedig a továbbiakban nagyon fontosak lesznek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr40336109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása