HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

AC Milan-Arsenal előzetes.

2008.03.04. 19:28 peter135

Eljött a nagy nap és minden eldől. Legalábbis a továbbjutás.
Előnyben vagyunk abból a szempontból hogy nekünk elég egy gólos döntetlen is a továbbjutáshoz míg a Milannak feltétlenül meg kell nyernie a mérkőzést.
Nem igazán tudom hogy mire számítsunk, ugyanis a Milan európa eggyik legtaktikusabb csapata. Az Emiratesben a tökéletes védekezésükkel tűntek ki (ez is lehet ám látványos hiába viszakozunk ellene) most pedig támadásban kell valamit villantaniuk.
Ehez persze minden adott. Kaká és Pirlo által vezérelt középpálya minden bizonnyal a Pato-Inzaghi csatársort tömheti majd labdával.
Inzaghitól én különösen tartok, nagy surmó a fickó. Képes szarul játszani, úgy hogy egyáltalán nem tesz semmit hozzá a játékhoz, de képes olyan gólt lőni hogy a labda megpattan egy védőn, vissza a kapufáról, a felszabadítani szándékozó védő seggebelövi a csapattársát akiről a labda a gólvonalra pattan, a kapus odaér, a védő tisztázna, DE JÖN PIPPOO!!!! A felszabadításba pedig beleér és a pofájáról a kapuba pattog a labda.
Egy szó mint száz, vigyázni kell vele.
Pato miatt annyira nem aggódon, az Emiratesban is könnyedén lekapcsoltuk, bár most több támogatást kap majd. Ha Kaká hasonló szarul játszik mint az Emiratesben akkor nincs mitől félnünk. Csak az a bak, hogy nem fog. Bár kisebb sérüléssel bajlódik, ő mégiscsak egy klasszis, egy aranylabdás a világ legjobb játékosa a faszomnak a csúcsa stb stb stb..
A Milan védelmét nem akarom taglalni, Nesta, Maldini, Oddo és a többi betonember most is kihozza majd magából a maximumot. Kalácsnak meg remélem bukta lesz.

Na akkor nézzük a mi hőnszeretett csapatunkat.
Leülhet a padra Van Persie, ez mind szép és jó, csakhogy már nem vagyok annyira bizakodó és bizony félek hogy megint megfújja a szél és kidől egy hónapra.
Toure még nem épült fel így az otthoni meccsen nagyot játszó Senderos kap majd helyet Gallas mellet.
A két szélsőhátvéd helye megkérdőjelezhetetlen. Nagy szükség is lesz Sagna és Clichy lendületességére, hiszen a szélső középpályások terén állhatnánk jobban is.
Sem Eboue sem Diaby(már ha ő játszik) nm igazi szélső. Eboue rohadtgyors ugyan, meg jól cselez és megcsinálja mgának a területet de igazán kreatív játékra nem képes. Neki igazán a szélső hátvéd poszt állt jó. A Fuss és add be elvet mindig jól betartotta.
Diaby pedig az új Vieira, de a szélen is képes jól játszani ha jó napot fog ki. Mert akkor bizony tapad hosszá a labda és egyszerűen nem lehet szerelni.
Flamini majd megint jó kis csatát vív Gattusoval, úgyhogy nem unatkozik majd.
Fabregastól meg ideje lenne már valami értékelhetőt látni, mert az utóbbi idők produkciója eléggé, hát hogy is mondjam... Szar, igen ez a legmegfelelőb szó.
Hleb lesz majd a kulcsjátékos szerintem. Ezek a digók már az első meccsen sm tudták tartani, és neki kell majd területet nyitnia a többieknek Adebayor mögött. A Togonatornak meg ideje lenne megint elkezdeni a gólgyártást, mert különben dádá lesz!

Ma este mindenki szurkoljon a fiúknak!

COME ON YOU REEEEEDS!!!!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr6365630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.03.04. 22:43:38

Éééééééés ennyi!!! 0-2! Fabregas Istenkirály!!!! +Adebayor rulzzzzzzz!!! Bravó srácok, szétágyúztuk a bunker-kaupafoci legnagyobb erődjét! Sírj, sírj San Síró! :DDDDD
süti beállítások módosítása