HTML

Arsenal FC

Ebben a blogban saját írásokat fogok publikálni a csapatról és a meccsekről.

Friss topikok

  • Baing '88: ne b@zd + és akkor nem fogysz! Király meccs volt! (2008.03.30. 16:29) Bolton-Arsenal (Gallas, van Persie, ÖG)
  • VVega: Áhh mekkora meccs volt! Küzdeni tudás, akarat, győzelem. Most már csak egy dolgunk van: drukkolni... (2008.03.29. 18:28) Bolton-Arsenal előzetes
  • Cesc_Fabregas: Cescről nem írtál, aki amúgy nagyon jól játszott a digók ellen. :( BTW: Gallas biztatja a csapatot... (2008.03.28. 14:58) Sagna, válogatott meccsek, Gallas
  • VVega: Most ilyen parasztságokat miért kell írni? Én bízok a csapatban és a MU se nyerhet mindig, főleg n... (2008.03.26. 23:06) Ennyi volt.....
  • Baing '88: ezen sorok után csak azon csodálkozom ,hogyan is verhetük el a Milánt. Az a mégszomorubb hogy lesz... (2008.03.25. 22:59) Ezt kéne tenni...

Linkblog

Arsenal-Derby County

2007.09.23. 19:33 peter135

Szegény, szegény Derby. Kezdem megsajnálni ezt a kis csapatot, mert egyáltalán nem ellenszenvesek, sőt! De hogy mennyire szarok az hihetetlen. Lehet hogy ez csak idegenben igaz. Mert hazai pályán az idén eléggé megerősödött Newcastle Unitedet verték meg.
De a már említett idegenbeli teljesítményük pocsék. 6 a Pool-tól és most 5 tőlünk és akár lehetett volna nagyobb is ez a verés. Na de most beszéljünk inkább az Arsenalról amely hétről hétre elkápráztatja a szurkolóit! Gyors vezetés egy fantasztikus góllal aztán a többi jött magától. Adebayor mesterhármast lőtt, Cesc ismét betalált és csodálatosan játszott.
Eduardo is jó teljesítményt nyújtott. Remekül tartotta meg a labdákat, kiharcolt egy büntetőt stb. Itt merül fel a kérdés újra, hogy mitől ilyen jó az idei Arsenal? Talán attól mert fantasztikus futballisták alkotják a keretet? Vagy attól hogy hihetetlenül eggyütt vannak csapatként? A válasz: Mindkettő! A keret minden tagja egyenrangúnak mondható és mindenkinek meg kell küzdenie a helyéért. Nomeg mindenki duzzad az önbizalomtól! Erre a legjobb példa Cesc Fabregas esete. Tavaly szinte semmi nem jött össze neki góllövés terén. Hol a kapus védett, hol kapufát lőtt. Aztán a szezon végén megtörta jég, de akkor már szinte mindegy volt a dolog. De idén... Meg nem mondanám róla hogy középpályás vagy csatár. Osztogatja a gólpasszokat lövöldözi a gólokat.
Kedden pedig a Newcastle látogat az Emirates stadionban egy Liga kupa találkozóra. Wengertől már megszokhattuk hogy ilyenkor a tartalékoknak ad lehetőséget. Tehát a kezdőbe várhatjuk Hoyteot Treoret és Bendtnert is. Az sem elképzelhetetlen hogy bemutatkozhat tétmérkőzésen az Arsenal kapujában Lukas Fabianski!
Tehát aki tudja az nézze kedden a meccset és szurkoljon! GO GUNNERS!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenalfc.blog.hu/api/trackback/id/tr58174515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása